Voriorse je predvodio Stefen Kari sa 37 poena, sedam skokova, pet asistencija, dve ukradene lopte i blokadom. On je šutirao „trojke“ 9/14, a ukupno je imao šut 12/19, a tokom utakmice navijači su mu uzvikivali „MVP“.

Endru Vigins postigao je 19 poena, Džordan Pul 17 poena, uz četiri asistencije i četiri skoka, a Drejmond Grin pobedi je doprineo sa 11 poena, osam asistencija i četiri skoka. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica nije se upisao medju strelce, a imao je dva skoka i asistenciju.

U ekipi Bruklina najefikasniji je bio Džejms Harden sa 24 poena. Najbolji strelac u ekipi Kevin Durent postigao je 19 poena i to je prvi put ove sezone da je postigao manje od 20 u jednoj utakmici. 

Golden Stejt sada ima najbolji skor u ligi od 12 pobeda i dva poraza, a Bruklin je na 10/5.

Košarkaši Los Andjeles Klipersa pobedili su San Antonio sa 16:92 i naneli mu treći uzastopni poraz. Pol Džordž postigao je 34 poena, uz devet skokova, četiri asistencije i dve blokade za pobednički tim, a slobodna bacanja šutirao je 12/13.

Redži Džekson postigao je 21 poen, uz šest skokova i četiri asistencije, Brendon Boston dodao je 13 poena, a Erik Bledso 11 poena uz šest skokova za ekipu iz Los Andjelesa.

U ekipi San Antonija Dedžonte Marej bio je najefikasniji sa 26 poena, 12 skokova i devet asistencija. Derik Vajt postigao je 19 poena, a Tadeus Jang i Keldon Džonson po 10 poena.

Košarkaši Jute pobedili su Filadelfiju sa 120:85. Bojan Bogdanović predvodio je Jutu sa 27 poena i šest skokova, a Džordan Klarkson postigao je 20 poena uz sedam skokova. Rudi Gober postigao je 15 poena i imao je 17 skokova, Majk Konli 13 poena i sedam asistencija, a sa 13 poena utakmicu je završio i Donovan Mičel.

U ekipi Filadelfije najefikasniji su bili Šejk Milton sa 18 poena, Tajris Maksi sa 16 i Tobajas Haris sa 12 poena. To je bio peti uzastopni poraz Filadelfije.