On je kazao da bi u slučaju da opozicija formira jednu listu za beogradske izbore, koji bi mogli biti raspisani na proleće, bio stvoren “politički bućkuriš”.

“Ne možemo da pravimo koalicije sa onima koji žele da naprave fasadu za iscrtavanje Ratka Mladića u svakom kvartu, koji bi pravili proruske skupove, svake nedelje organizovali litije za svaku temu”, kazao je Grbović za televiziju N1.

Dodao je da PSG može da saradjuje sa Strankom slobode i pravde (SSP), Pokretom za preokret, sindikatom Sloga, Ne davimo Beograd, strankom Zajedno i sa Demokratskom strankom “kad se DS opredeli sa kim želi da saradjuje”.

Prema njegovim rečima Narodna stranka takođe bi trebalo da se opredeli, jej kako je ocenio, to je stranka koja predlaže da se kosovski problem rešava tako što će se pisati Vladimiru Putinu i kineskom predsedniku Si Đinpingu.

“Pisati u ovom trenutku Putinu koji je odgovoran za teške zločine u Ukrajini, u najmanju ruku nije politički talentovano, a sasvim sigurno nije nešto što bi trebalo da bude budućnost građana Srbije”, ocenio je Grbović.