Sportski direktor odbojkaškog kluba Novi Pazar Enes Hadžibegović rekao je danas da će uz par kadrovskih promena ovaj klub naredne sezone igrati značajnu ulogu u Super ligi.

On je na prijemu kod gradonačelnika Novog Pazara Meha Mahmutovića istakao da je plasmanom u Super ligu ostvaren istorijski uspeh odbojkaškog sporta u ovom gradu.

“Svakako da bez pomoći gradske uprave ne bismo došli do ovog cilja i nadam se da ćemo uz njihovu podršku igrati značajnu ulogu u elitnom rangu. Uveren sam da se nećemo boriti za opstanak i cilj nam je da budemo u gornjem delu tabele”, rekao je Hadžibegović.

Gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović čestitao je odbojkašima i rukovodstvu na velikom uspehu i obećao im da će grad i u budućnosti biti uz njih.

“Isplatilo se ulaganje u sport i sportsku infrastrukturu. Fudbaleri na renoviranom Gradskom stadionu igraju Super ligu , evo sad će i odbojkaši u novoj dvorani Pendik nastupati u elitnom domaćem takmičenju, a nadam se da će im se uskoro pridružiti i ostali sportski kolektivi”, rekao je Mahmutović.

Odbojkaši Novog Pazara osvojili su šampionsku titulu u Prvoj odbojkaškoj ligi, a u poslednjem kolu savladali su na gostovanju direktnog rivala za plasman u Super ligu, Inđiju sa 3:0.

N. Kočović