“Neću da gledam statistiku. Utakmica ne mogu reći kvalitetna, ali jeste u nekim momentima na vrlo visokom nivou. Igrali smo protiv ekipe koja ima izvanredan napadački talenat. Kad smo ih malo pustili, kad nismo igrali čvrstu i disciplinovanu odbranu oni su napravili razliku. Ali velika je stvar da ova ekipa ima karakter i to je momenat kad smo se digli i mislim da smo pobedili odbranom”, rekao je Ivanović na konferenciji za novinare.

Zvezda je kao domaćin pobedila Partizan sa 90:74, u utakmici osmog kola ABA lige. Utakmica je bila prekinuta na pola sata pošto su navijači Zvezde ubacivali tvrde predmete u teren.

Ivanović je rekao da je ambijent bio izvanredan kada je utakmica bila nastavljena i pozvao je navijače da navijaju sportski.

“Ali nemojmo da radimo protiv sebe. Ovo je sport, nekad dobiješ nekad izgubiš, velika pobeda za nas”, dodao je on.

“Uvek je lakše kad se dobije, ovo bi bili dobri momci i da smo izgubili, imamo dobar ambijent i spremni su da rade i kada vide da ima rezultata onda im je lakše. Protiv napadačke ekipe kakva je Partizan ne možemo da igramo koš tamo koš ovamo, naša jedina je šansa odbrana i to smo pokazali u drugom poluvremenu”, naveo je trener Zvezde.

On je rekao da je njegov igrač Nikola Ivanović slomio rebro, da je drugo rebro oštećeno i da će pauzirati oko mesec i po dana.