Jeremić, nosilac liste “Narodna stranka – Siguran izbor. Ozbiljni ljudi” je naveo da će “oni koji sada nameću taj ultimatum u narednim godinama biti daleko manje uticajni u svetu nego danas”.

“Ovo je verovatno poslednji napor i poslednji put da Srbiji pokušavaju da nametnu da sama sebi “odseče nogu i iščupa srce” i učini nešto što niko ranije nije uradio”, kazao je on.

{Video1:}

Jeremić je, na predizbornoj konvenciji u Beogradu, naglasio, i u tom aspektu, značaj izbornog uspeha Narodne stranke.

“Zato je naš zadatak da na izborima odnesemo prevagu nad onima koji su pokušali da nas održe ispod radara i ideju neophodnosti državnog jedinstva u borbi za očuvanje teritorijalne celovitosti i promenu sistema”, rekao je on.

Istakao je da je Narodna stranka “najsigurniji izbor za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije”, za zabranu kopanja litijuma i , kako je kazao, za promenu sistema.

“Nastupamo čestito, pošteno i otvoreno, ne damo na sebe i nismo dozvolili da nam kao stranci “otmu dušu”, kao što nećemo dozvoliti ni da Srbija preda Kosovo i Metohiju”, kazao je on.

Rekao je i da Narodna stranka obećava da, kako je kazao, ćemo ostati ostati “svoji na svome”, te da, dodao je, “nećemo dozvoliti da se rasparčava otadžbina i da se unište zemlja, reke i vazduh”.

Dodao je, kako piše u saopštenju, da je Narodna stranka “jedini potpuno organski proizvod“ koji se nudi narodu na ovim izborima.

“Jedini smo koji nisu naprskani ili genetski modifikovani, jedini koji su svoji i jedini koji su kandidovali politiku čisto i pošteno, bez uvijanja. Verujemo u sebe, u naš tim, ispravnost uverenja i u ono što je najbolje za Srbiju”, rekao je Jeremić.

Kazao je i da je Narodna stranka stručna i kompetentna da sprovde sve zašta se zalaže.

“Dovoljno smo kompetentni i stručni da sprovedemo ono za šta se zalažemo, da odbacimo ultimatum za nezavisnost Kosova i Metohije tako da ne bude štetnih posledica za narod i državu”, kazao je on.

Kompletan materijal možete preuzeti i pogledati OVDE.