Jovanović je sa saradnicima danas obišao Blace i Kruševac, gde je razgovarao sa građanima i istakao da je važno da SNS siđe sa vlasti, jer je, kako je naveo, “siledžijsko ponašanje, medijski prostakluk i tlačenje sopstvenog naroda koje sprovodi vlast – prešlo sve granice”.

“Spremni smo i radujemo se izborima, počeli smo kampanju 1. septembra. Mi smo glavni neprijatelji SNS-u i zato ćemo biti još energičniji i obići ćemo celu Srbiju”, rekao je lider Nove Demokratske stranke Srbije.

On je ocenio da su on i Novi DSS zabranjeni na televizijama sa nacionalnim frekvencijama.

“Ja, kao neko ko je osvojio skoro šest odsto glasova na predsedničkim izborima, nisam za godinu i po dana dobio nijedan poziv za televizije sa nacionalnim frekvencijama – Pink, Hepi, Prva, B92. Kao i na TV Kurir. Suštinski smo zabranjeni, i to su njihova pravila igre, kukavička Vučićeva pravila igre”, kazao je Jovanović.

Prema njegovim rečima, posle Vučićevog usmenog prihvatanja francusko-nemačkog predloga sporazuma, jasno je da SNS mora što pre da ode sa vlasti.

“Spremni smo da ponesemo odgovornost. Ljudi nas vole, osećaju iskrenost i energiju i želju da se popravi stanje u zemlji i da Srbija zasija”, dodao je Miloš Jovanović.