“Utakmica je bila izuzetno teška, Pazar je dobra ekipa i to smo znali i u samoj pripremi. Bilo je zahtevno za igru, ali ono što je najvažnije je da smo pokazali naš kvalitet, a gol sam postigao zahvaljujući ekipi”, rekao je Jović za sajt kluba.

Fudbaleri Partizana pobedili su u nedelju na svom terenu Novi Pazar sa 1:0 golom koji je Jović postigao u 70. minutu, u utakmici 19. kola Super lige, poslednjeg uoči pauze zbog Svetskog prvenstva.

Jović je rekao da je umor zbog velikog broja utakmica sustigao ekipu i da mu je žao zbog povreda trojice saigrača, Rikarda, Traorea i Terzića.

“Imali smo baš mnogo utakmica i evropskih i prvenstvenih i sustigao nas je umor. Žao mi je zbog ta tri igrača koja su se povredila, ali dobro je što je kraj polusezone pa imaju više od mesec dana da se oporave. Pobedili smo u ovom meču i to je ono što je najvažnije. Idemo sada na pauzu, nakon toga slede pripreme, a onda i prolećni deo sezone”, naveo je on.

Jović je rekao da se od njega mnogo očekivalo, ali da su ga povrede malo spustale.

“Nisam odustao, naporno sam trenirao, čekao šansu i iskoristio sam je. Ranije sam osećao i veći pritisak, bio sam mladji, sada sam zreliji, svestan sam svega, tako da ću nastaviti da treniram i da se borim za ovaj klub”, dodao je Jović i rekao da će ići na odmor kod porodice u Bosnu.

On je rekao da jedva čeka nastavak sezone i pripreme sa trenerom Gordanom Petrićem.

Crno-beli su jesenji deo prvenstva završili na drugom mestu na tabeli sa 10 bodova manje od vodeće Crvene zvezde, dok će Novi Pazar “prezimiti” na šestoj poziciji sa 31 osvojenim bodom.