Kako je objavljeno na klupskom sajtu Kaboklo je u petak napustio ekipu i bez dozvole kluba i bilo kakvog objašnjenja otputovao za Orlando, navodno zbog obaveza u reprezentaciji Brazila.

“Partizan se u svojoj istoriji nije susretao sa ovakvim potezima igrača i učiniće sve pravne korake da na najbolji način zaštiti svoje interese. Bruno Kaboklo je svojevoljnim napuštanjem tima učinio presedan i na taj način ostavio saigrače bez pomoći u finalu. Protiv igrača je odmah pokrenut disciplinski postupak”, navodi se u saopštenju.

Kako bi se izbegle bilo kakve spekulacije u javnosti, Partizan je potvrdio da su finansijske obaveze prema Kaboklu blagovremeno izmirene i da nikako novac ne može biti uzrok njegovog svojevoljnog odlaska.

“U ovom trenutku, klub ima opciju u ugovoru da igrača zadrži i naredne sezone, a odluku o daljim potezima doneće u danima pred nama”, navodi se u saopštenju Partizana.

Finalna serija plej-ofa Super lige Srbije između Partizana i Crvene zvezde počinje u ponedeljak od 20.30 u hali “Aleksandar Nikolić”, u kojoj će crveno-beli biti domaćini.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *