Trener Novog Pazara Dragi Kanatlarovski rekao je danas da njegove fudbalere očekuje teško gostovanje OFK Beogradu u četvrtom kolu Super lige, ali da tim koji želi značajnu ulogu u srpskom fudbalu mora da pobeđuje i na strani.

„Za tako nešto trebaju nam kvalitet, znanje i borbenost, a sve to posedujemo. Neće biti lako, kompletni su, što treba da nam bude dodatni motiv. Oni žele nadigravanje, nama to odgovara, pa favorita nema“, rekao je Kanatlarovski novinarima na Gradskom stadionu.

Novi Pazar je treći u Super ligi Srbije sa sedam bodova, dok je OFK Beograd deveti sa tri boda manje.

„Godi nam mesto u vrhu, ali tek je početak. Ova utakmica nam mnogo znači i jedna je od ključnih za dalji tok prvenstva. Posle ćemo imati 14 dana da u miru radimo i verujem da će nam pauza koristiti da se još bolje spremimo u svim segmentima“, kazao je Kanatlarovski.

On noće moći da računa na povređenog Vladimira Otaševića, dok su Siniša Stevanović i Miloš Živković nedovoljno oporavljeni. Za tim neće konkurisati ni tek pristigli Bruno Oliveira de Matoš i Miloš Tintor.

Trener Pazaraca je priznao da su njegovi igrači u prva tri kola pokazali i neke slabosti u igri.

„U nekim momentima možda i nismo bil na željenom nivou, ali je bodovni saldo dosta dobar. Tek ulazimo u pravi ritam, sve smo bolji“, zaključio je Kanatlarovski.

Utakmica između OFK Beograda i Novog Pazara igraće se u nedelju od 17.00.

M. Minić