Kako se navodi na klupskom sajtu, Partizan je pokrenuo projekat sa željom da dodatno učvrsti vezu sa navijačima, koji će plaćajući godišnju članarinu uz podršku klubu, imati i brojne pogodnosti.

Novina u odnosu na dosadašnju praksu je da će samo članovi kluba moći da kupe sezonske karte za sezonu 2023/2024.

Članarina traje tokom jedne kalendarske godine i obnavljaće se u unapred objavljenom periodu. Članske kartice su numerisane i ukoliko se članarina ne obnovi u datom roku za 2024. godinu, klub zadržava pravo da isti broj dodeli nekom drugom.

Postoje četiri kategorije članstva – Dete Partizana, Standard, Gold i Platinum.

Članarina za Dete Partizana je 1.000 dinara i važi za decu do 16 godina.

Standard je 3.000 dinara i uz popust lojalti programa u kome učestvuju razne kompanije i organizacije, važi popust od 10 odsto na sezonsku kartu uz uslov da ste vlasnik sezonske karte za ovu sezonu.

Članirana Gold je 6.000 dinara i uz popust u lojalti programu, važiće popust od 10 odsto na kupovinu sezonske karte bez uslova, kao i pet odsto popusta za dete na letnjem kampu Partizana.

Članarina Platinum je 60.000 dinara i ograničena je na 300 članova. Za nju važe popusti u lojalti programu, 10 odsto popusta na sezonsku kartu bez uslova, pravo preče kupovine sezonske karte, 10 odsto popusta na putovanja čarter letovima na gostujuće utakmice u organizaciji kluba, kao i 10 odsto popusta za dete na letnjem kampu Partizana.

Na sajtu Partizana nalaze se podaci koje kompanije i organizacije čine lojalti klub.

Partizan je naveo da popusti važe tokom cele 2023. godine i da nisu jednokratni.