Trener kluba malog fudbala Novi Pazar Vladan Cvetanović izrazio je danas očekivanje da će imati jači tim nego u prošlom prvenstvu, koji će se u Prvoj futsal ligi boriti za visok plasman.

„Najpre smo forsirali trčanje, a sada radimo dva puta dnevno u hali. Nadam se da ćemo spremno dočekati prvo kolo. Odigraćemo i nekoliko prijateljskih utakmica, da bismo videli šta nam nedostaje i gde škripi. Očekujem da ćemo biti izmedju drugog i šestog mesta i da ćemo igrati u plej-ofu“, rekao je Cvetanović.

Pazarci su zadržali prošlosezonski sastav, a angažovali su Aleksandra Pavlovića iz Smedereva, koji je do početka ove godine bio član kragujevačkog Ekonomca. U klub su se vratili golman Mirza Hot i Denis Camić iz Raške, odakle je stigao i Faris Redžović.

„Problem nam predstavlja povreda Elvira Bihorca, koji će nam se priključiti kasnije. Mislim da smo jači, tačnije ima nas više. Što se ostalih tiče, Ekonomac je prejak. To je tim pravljen za fajnal for UEFA futsal kupa“, ocenio je Cvetanović.

Prva futsal liga startuje 29. septembra, a Novi Pazar će u prvom kolu gostovati Klubu malog fudbala Samo pravo iz Beograda.