Trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je danas da utakmica Kupa Srbije protiv Čukaričkog dolazi posle ubedljivog poraza njegovog tima u prvenstvenom meču od TSC (0:7) i da je to prilika za povratak na pravi kolosek.

„To što se desilo veoma je neprijatano za klub s dugom tradicijom. Dobro je što se igra u učestalom ritmu, pa odmah moramo dalje. Biće promena jer je potrebno osvežiti ekipu, ali i odmoriti neke igrače za važan nedeljni okršaj s Radom. Imamo 28 fudbalera gotovo podjednakog kvaliteta i sigurno je da ćemo sastaviti ozbiljan tim“, rekao je Kolašinac.

Meč šesnaestine finala Kupa Srbije na programu je sutra od 14.30, a biće odigran pred praznim tribinama novopazarskog Gradskog stadiona.

„Kup za nas nije prioritet, ali bilo bi lepo da iznenadimo i posle četiri godine savladamo prvu prepreka u tom takmičenju. Čukarički ima određenih problema, ali radi se o timu iz gornjeg dela superligaške, koji igra dobar fudbal“, naveo je Kolašinac.

Ofanzivni fudbaler Pazara Admir Kecap rekao je da očekuje tešku utakmicu, ali da veruje u povoljan rezultat.

„Malo nam je poljuljano samopouzdanje posle TSC-a, ali ekipu Čukaričkog ne čekamo sa ‘belom zastavom’. Daćemo i poslednji atom snage da dođemo makar do nerešnog rezultata, pa da na penale pokušamo da prođemo dalje“, kazao je Kecap.