Najefikasniji u ekipi Zvezde bio je Fakundo Kampaco sa 24 poena uz četiri asistencije. Filip Petrušev postigao je 12 poena uz šest skokova, Bendžamin Bentil 11 poena uz sedam skokova, a Luka Mitrović 11 poena uz šest skokova.

Barselonu su predvodili Jan Veseli sa 21 poenom i šest skokova i Nikola Mirotić sa 21 poenom i pet skokova. Tomas Satoranski utakmicu je završio sa 13 poena i pet asistencija, Aleks Abrines sa 12 poena, a Rokas Jokubaitis sa osam poena i osam asistencija.

Barselona je od početka vodila sve do starta druge četvrtine kada su crveno-beli poveli sa 19:18. Poenima Mitrovića, Kampaca i Petruševa Zvezda je povela sa 25:20, ali su domaći pre svega preko Mirotića, Abrinesa, koji je u prvom poluvremenu pogodio četiri “trojke” iz četiri pokušaja i Veselog preokrenuli na 40:31.

Zvezda je do kraja poluvremena uspela da veže pet poena i smanji zaostatak.

Barselona je dobro počela drugo poluvreme i nije dozvolila Zvezdi tri minuta da postigne koš, pa je povela sa 10 razlike. Posle toga gosti su popravili šut za tri poena i predvođeni Kampacom stigli na dva poena zaostatka (48:50).

Španski tim uspeo je da vrati sedam razlike, a Kampaco, Bentil i Luka Vildosa doneli su izjednačenje 57:57 na kraju treće četvrtine.

Barselona je dobro počela poslednju deonicu i stekla 10 razlike, 69:59, a Zvezda je uspela da se primakne na dva poena, 76:78. Košem Jokubaitisa i “trojkom” Nikole Kalinića Barselona je ponovo povela sa sedam razlike i prednost sačuvala do kraja.

Zvezda sada ima 12 pobeda i 17 poraza na 14. mestu na tabeli, a Barselona je treća sa 19/10.

U sledećem kolu Zvezda će dočekati Baskoniju, a Barselona će u Atini igrati protiv Panatinaikosa.