“Još nam je u glavama način na koji smo izgubili od Užičana, iako su oni među tri najbolja tima u ligi. Bitno je da pristupom i igrom pokažemo da s razlogom verujemo u to što radimo, čak i ako pobeda nad Dinamikom izostane”, rekao je Kostić.

Zaostali meč 19. kola Košarkaške lige Srbije (KLS) između Dinamika i Novog Pazara zakazan je za četvrtak od 18 časova u Dinamik areni.

“Imamo šansi, iako Dinamik deluje fizički impozantno. Na tom planu daleko su iznad nivoa naše lige. Malo je nedostajalo da ih savladamo u prvoj ovosezonskoj utakmica, ali sada smo dosta bolji nego u tom periodu”, ocenio je Kostić.

“Nismo roster koji može lako da igra na tri dana. Ipak, kako svima, tako i nama. Nemamo pravo da se žalimo već da razmišljamo isključivo o sledecem rivalu”, dodao je on.

Uoči duela u Beogradu, skor Dinamika od 13 pobeda i osam poraza peti je u KLS, dok Novi Pazar sa 9/10 ima 10. učinak u elitnom takmičenju.

“Da nam se konstantno tokom sezone nisu dešavali pehovi, imali bismo dve do tri pobede više i uživali bismo na terenu. Ovako, moramo da budemo maksimalno skoncentrisani i da sa mnogo energije pristupimo odmeravanju snaga s Dinamikom”, zaključio je Kostić.