“Košarkaši Sloge znaju da igraju u brzom, ali i u sporom ritmu. Mnoge utakmice na strani dobili su kombinovanom zonom i promenom odbrane, ali znamo odakle preti najveća opasnost. Nećemo se lako predati već ćemo probati da iznenadimo favorizovane goste”, rekao je Kostić.

Sloga je medju pet najboljih klubova u KLS sa devet pobeda i pet poraza, dok je Pazar u grupi timova plasiranih izmedju devetog i 11. mesta sa polovičnih 7/7.

“Sloga želi i prvo mesto u KLS posle 15 kola i plasman u završnicu Kupa Radivoja Koraća. Kompaktna su celina, sa povratnicima iz inostranstva. Dosta je igrača iz Kraljeva, pa imaju energiju i privukli su publiku. Tu je mnogo iskustva i karaktera, što potvrdjuju pobede na strani. Trener Marko Dimitrijević je sve to dobro ukomponovao”, ocenio je Kostić.

Novi Pazar i Sloga igraju u nedelju od 18.00 u Dvorani Sportske akademije Douš.

“Probaćemo da se skupimo i pobedimo, uprkos brojnim problemima. To je komšijski derbi, pa pozivam publiku da nas podrži u što većem broju. Prošle sezone dva puta smo dobili Slogu. Trenutno imamo sedam i po, osam igrača, s kojima ćemo probati da im odgovorimo”, zaključio je Kostić.