“Takva je bila svaka sednica skupštine sa preko 30, 40, a sada i 60 tačaka dnevnog reda koje nisu povezane, a uvek spojene u načelnu raspravu kako bi opozicija imala što manje vremena da komentariše i predlaže svoje politike. I to je ključno, zapravo se vlast plaši da opozicija ima vreme da predlaže i ukaže građanima kako može biti mnogo mnogo bolje”, rekao je Kozma za agenciju Beta.

Na pitanje da li se opozcija u ovom sazivu dobro organizovala, Kozma je rekao da je Zeleno levi front iskoristio sve skupštinske mehanizme koji su mu bili na raspolaganju.

“Od traženja obaveštenja, postavljanja poslaničkih pitanja ministrima i vladi, pokretanja postupka interpelacije ministra, traženja ocene zakona od Ustavnog suda, do predlaganja naših zakona kao što je Predlog zakona o kontrolisanoj zakupnini kojom bi se rešila stambena kriza u svim većim gradovima”, rekao je Kozma i istakao da je na građanima da procene da li su radili dobro.

Poslanik Zeleno levog fronta Robert Kozma koji je u ovom sazivu bio poslanik prvi put dodao je da ima volju da nastavi taj posao.

“Nema odustajanja, jer ne radi se o tome kako se mi osećamo, već treba da se smeni ovaj kriminalni režim”, rekao je Kozma za Betu.