Manojlović je za televiziju N1 ocenio da bi bilo “nekorektno” da o eventualnom učešću na predstojećim lokalnim izborima licitira dok u Skupštini Srbije traju razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima.

“Nemamo zvaničnu odluku oko učešća na izborima i ne bih o tome da licitiram. Uvek jasno iznosim stavove i kad bude momenat, ja ću to i uraditi. Nekorektno bi bilo da licitiramo oko toga, posebno danas dok traju pregovori vlasti i opozicije i gde na kraju krajeva, ne znamo da li će tih izbora biti ili ne”, rekao je direktor pokreta Kreni-Promeni povodom navoda politikologa Bobana Stojanovića da bi opozicija “trebalo da poljubi” Manojlovića ako se kandiduje na izborima.

Upitan da li to znači da ipak ne isključuje mogućnost da učestvuje na izborima, Manojlović je rekao da ne želi da šalje “dvosmerne signale” i da bi svaki dalji odgovor na to pitanje predstavljao “licitiranje”.

“Jedina politička poruka koju želim da pošaljem ljudima je da sutra svi dođu na protest ispred Radiotelevizije Srbije”, rekao je Manojlović.

Dodao je da sa političkim strankama nije razgovarao o eventualnoj kandidaturi za gradonačelnika Beograda.

“Niti sam se kome nudio niti su meni šta nudili”, kazao je direktor kampanja pokreta Kreni-Promeni.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *