Najavila je mnogo je važnih mera, kao što je da maksimalno deset odsto radnika može da bude zaposleno preko agencija za zapošljavanje, a radnici da ostvaruju istu zaradu i individualna i kolektivna prava kao i uporedni radnici u stalnom radnom odnosu.

Dodala je da treba izjednačiti plate žena i muškaraca, kao i propisati jasna pravila za prekovremeni rad.

„I Toplički okrug želi promene iz korena. Ljudi u Blacu, Kuršumliji, Žitoradji, Prokuplju. Ne da im životi zavise od nekakvih SNS komesara Darka Laketića, Zelja i njihovih batinaša“ – zaključila je Marinika Tepić.

Nestranački kandidat na listi „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“, doktor fizičkih nauka Slobodan Prvanović, rekao je da niko nikada nigde nije izveo ustanak u vidu izbora i da je došao trenutak da se to desi.

„Srbija nije okupirana od strane stranih neprijatelja potpomognutih domaćim izdajnicima. Srbiju su okupirali domaći neprijatelji potpomognuti stranim izdajnicima.Sve što su mogli da ukradu već su pokrali. Sada zadužuju Srbiju da bi od tih para uzimali za sebe“, ocenio je Prvanović u Prokuplju, navedeno je u saopštenju.