„Nisu ni Djilas, ni Marinika zaposlili uhapšene Belivukove i Vučićeve izvršioce ovde u Higijeni, nego Vučićev gradonačelnik Pančeva Stevanović! Vučićevi funkcioneri su tog Vladimira Greka i Filipa Jovanovskog onda nagradili stalnim zaposlenjem, a vaša deca odlazila, jer ne mogu da se zaposle“, istakla je Tepić.

Tepić je podsetila da je baš zbog toga prošle godine i dolazila u Pančevo da pokaže „tačno gde su Belivukovi bili u Srpskoj naprednoj stranci“ da je zato, kako je navela „Vučić poslao onog svog narkomana“ da je gadja kokoškom da se „sve to ne bi čulo“.

Ona je optužila Vučića da je stvorio „Belivuk klan“, a da se „sada odriče svojih ortaka“.

„Moramo osloboditi i Pančevo i Beograd i Srbiju. I od batinaša i reketaša, Malovića i najpoznatijeg pančevačkog zeta Andreja Vučića,“ poručila je Tepić.

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas u Pančevu da će posle pobede na izborima 3. aprila u celoj „prestati teror naprednjačkih nasilnika i kabadahija“, poput onog koji u južnom Banatu sprovodi potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Branko Malović.

„Posle pobede 3. aprila uspostavićemo sistem u kojem Malović i njemu slični politički komesari neće smeti da ucenjuju i pritiskaju gradjane Srbije, nego će po zakonu odgovarati za ono što su uradili u prethodnih deset godina, a uradili su mnogo lošeg i naneli mnogo zla našem narodu“, rekao je Aleksić na konvenciji.

Aleksić, koji se bavi poljoprivrednom proizvodnjom u Trsteniku, naveo je da je u južnom Banatu video „zasade jabuka koji se krče“ i da su mu domaći preduzetnici preneli da ih „terorišu razne inspekcije i naprednjački šerifi poput Malovića“.

Prisutnima se obratio i nestranački kandidat koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije doktor fizičkih nauka Slobodan Prvanović koji je rekao da „mračno doba prolazi i da svi uzimaju učešća u oslobadjanju Srbije od neprijatelja države i društva“.

„Juče je diljem sveta stiglo proleće, a kod nas se sve dešava dve nedelje kasnije. Proleće u Srbiji počinje 3. aprila. Na licima ljudi širom Srbije se vide osmesi jer je jasno da dolazi bolje i lepše vreme“ zaključio je Prvanović.