„U prethodnim kolima smo se trudili da našim najvernijim simpetizerima i prijateljima kluba izađemo u susret, da ih uklopimo u tu brojku od 150. U ovom trenutku, to nismo u mogućnosti da uradimo. Neće biti moguće da se uđe na stadion jer ne postoje tehnički uslovi da primimo ni 20 ljudi preko. Brojka je u ovom trenutku zatvorena“, rekao je Međedović.

On je dodao da je Crvena zvezda poslala svoj spisak sa 75 članova delegacije, a da domaćinu ostaje još toliko, računajući igrače, stručni štab i članove uprave.

Podsećamo, prazne tribine Džaizkoin arene na šest utakmica posledica su kazne izrečene od Fudbalskog saveza Srbije zbog incidenata tokom revanša baraža sa IMT-om krajem prošle sezone.

“Da nije bilo tih, nazovi prijatelja kluba, koji su se poneli kako su se poneli, imali bismo pune tribine na svih šest utakmica, računajući Crvenu zvezdu i lučansku Mladost u 13. kolu. Želimo da sve protekne u najboljem redu, a mi ćemo se potruditi da naše navijače obradujemo i osmi put u nizu“, naveo je Međedović.