“Probaćemo da držimo egal, da smo tu na posed ili dva, kako bismo u finišu prelomili meč u našu korist. Prva utakmica uvek je najteža. Nismo mogli da napravmo neki kvalitetan skauting, pa i mi i oni imamo nepoznanica. Idemo rasterećeni u Kragujevac, što je naša prednost. Pokušaćemo to da iskoristimo”, rekao je Memić.

Pazar u novu sezonu ulazi bez Aleksandra Milenkovića, Gorana Rakovića, Djordja Kukića, Hamze Hakića i Marka Živkovića, ali pojačan Milošem Rajičićem, Savom Slavuljicom, Brankom Karanovićem, Aleksandrom Mrvaljevićem, Seadom Medjedovićem i Anesom Sefovićem.

S druge strane, Radnički je sačuvao okosnicu prošlogodišnjeg sastava, kojoj je pridodao iskusne igrače, poput Dejana Zlatanovića, Dragana Tubića ili Veljka Davidovića.

“Odnedavno ih vidi sjajni trener Djordje Teodorović. Nema sumnje da nas čeka težak meč. Imali smo malo problema s bolešću i sitnim povredama, ali najbirnije je da u Kragujevac idemo kompletni, spremni i dosta dobro uigrani. Ne želimo kalkulacije već pobedu”, naveo je Memić.

Radnički i Novi Pazar igraju u subotu od 18 časova u Hali Jezero.