„Partizan i Crvena zvezda su iznad nivoa naše lige. Dolaskom trenera Aleksandra Stanojevića, crno-beli su dobili na oštrini i disciplini. Agresivni su i živi. Dobro trče i igraju ofanzivno, s visokim presingom. Imaju dosta kvalitetnih pojedinaca, gde se u poslednje vreme posebno ističe Rikardo (Gomeš). Ne verujem da će se u njihovoj igri osetiti posledice gostovanja u Sočiju“, rekao je Milanović.

„Mi smo psihički spremni, što je najbitnije, a želimo i fizički da odgovorimo. Nadam se da ćemo odigrati dobro i da će to rezultirati nekim bodovima“, dodao je on.

Partizan je vodeći na superligaškoj tabeli sa maksimalnih devet bodova, dok desetoplasirani Pazar ima bod, ali i utakmicu manje.

Milanović je naveo da računa na sve fudbalere, izuzimajući još uvek nedovoljno spremnog crnogorskog internacionalca Stefana Lončara.

„Poslednji su nam se priključili Lončar i Filip Pavišić. Pavišić je igrao nekih pola sata u drugom poluvremenu protiv Proletera u Novom Sadu i zadovoljio je, pa će ponovo dobiti šansu“, otkrio je Milanović.

Desni bek Novopazaraca Nikola Vlajković ocenio je da Partizan igra moderno i da njegovu ekipu očekuje težak meč.

„Radi se o vrlo snažnoj ekipi, koja igra u neverovatnoj formi. To govori i tabela. Dobro smo radili i spremili se, imamo i odličnu atmosferu. Uz maksimalno zalaganje i koncentraciju, možemo do dobrog rezultata“, kazao je Vlajković.

Utakmica četvrtog kola Super lige Srbije između Novog Pazara i Partizana zakazana je za nedelju od 21.00 na Gradskom stadionu.

Domaćin je najavio da će na dan susreta pustiti u prodaju 4.200 ulaznica, a da će na tribinama stadiona u Novom Pazaru biti i oko 400 navijača Partizana.

„Pozivam sve da dođu, pruže nam podršku i u pravom smislu budu naš 12. igrač“, rekao je Vlajković.