Milivojević je za agenciju Beta rekao da je Martinović uvredio sve građane Srbije i prekršio ministarsku zakletvu u kojoj je obećao da će služiti interesima građana i štititi ljudska i manjinska prava.

“Ako je ovo najbolje što ministri iz Srpske napredne stranke znaju onda nam je jadna ova zemlja”, rekao je Milivojević i istakao da je Martinović nedostojan da sedi u skupštinskoj sali.

Milivojević je naveo da je Martinović svojom izjavom i pitanjem poslanicima ko koliko dece ima, uvredio i pokojnog patrijarha Pavla koji takođe nije imao decu, Nikolu Teslu, Ivu Andrića, Svetog Savu, pa i aktuelnu predsednicu vlade koja takođe nema svoju zakonitu decu.

“Koliko neko treba da ima dece da bi mogao da prisutvuje sednici skupštine. Dvoje, troje, jedno, da vidimo kolji je to limit pa da znamo da ne dolazimo na sednice. Zaista sam sve doživeo od radikala ali Aleksadar Martinović govori ono što misli Aleksandar Vučić”, izjavio je Milivojević.

On je ocenio da vlast više nema nikakav plan, da se plaši da raspiše izbore, a da je Vladimir Orlić “postao stečajni upravnik parlamentarnog života u Srbiji, a ne predsednik Skupštine.