Milivojević je za agenciju Beta rekao da izlazak Nestorovića iz “Mi – glas iz naroda”, čiji je jedan od osnivača, “ne mora da ima nikakve posledice” na odluku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, o tome da li će biti ponovljeni beogradski izbori, jer su “stvari otišle predaleko”. 

On je ocenio da je Vučić, u sinoćnjem obraćanju, “ponudio šećerlemu” odbornicima iz pokreta “Mi – glas iz naroda”, da će vrlo brzo početi konsultacije za formiranje nove Vlade, što se moglo shvatiti kao ponuda grupi oko Nestorovića da će, ako podrže vladajuću većinu oko SNS u Beogradu, “dobiti još nešto”.

Milivojević je kazao da je “bilo izbornih neregularnosti”, na parlamentarnim i lokalnim izborima koji su održani 17. decembra prošle godine, da su to potvrdili domaći posmatrači, Evropski parlament koji je doneo rezoluciju kojom se traži međunarodna istraga, a da očekuje da će za neki dan to potvrditi i izveštaj ODIHR.

“Vučiću će jedino izlazno rešenje biti ponavljanje izbora u Beogradu, da ne bi došao u situaciju da ih poništava zbog izborne krađe”, ocenio je Milivojević.

Dodao je da su glasači “Mi – glas iz naroda” opoziciono, nacionalno biračko telo i da će oni glasati na eventualno ponovljenim izborima u skladu sa aktuelnim ponašanjem onih kojima su dali svoj glas, odnosno da će kazniti tu političku opciju ako odstupi od svog predizbornog programa u kojem su naglasili da neće učestvovati u vlasti niti sa koalicijom “Srbija protiv nasilja”, niti sa aktuelnom SNS-SPS vlašću.