Delegati Skupštine, u skladu sa izbornim procesom, izjašnjavali su se o izboru svih rukovodećih organa za naredni petogodišnji mandat.

Izabran je i novi Upravni odbor, u kome su, izmedju ostalih, prof. Dr Vladimir Djukić, direktor KBC „Dragiša Mišović“, legenda kluba Goran Pandurović, kao i Veljko Mihailović, sponzor kluba.

Miloš Vazura je dobio novi petogodišnji mandat na mestu generalnog direktora kluba.

Članovi Skupštine izglasali su nov sastav Nadzornog odbora na čelu sa advokatom Veljkom Delibašićem, potpredsednikom Advokatske komore Srbije.

Na čelu Pravne komisije kluba je ugledni advokat Dragan Palibrk, u Komisiji za veterane su fudbalske legende Nebojša Uške Vučićević, Miroslav Vulićević i Aca Trifunović, a u Komisiji za marketing Predrag Vujović, Predrag Popović Pop i Marko Pavlović.

Na početku sednice, članovi Skupštine, Nadzornog i Upravnog odbora FK Partizan minutom ćutanja odali su počast Momčilu Vukotiću, Milošu Kostiću i drugim preminulim članovima Kluba.

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić i Skupština kluba uputili su podršku teniseru Novaku Djokoviću.

„Želimo Novaku Djokoviću nove sportske pobede, uspehe i podvige, na ponos i radost Srbije i svih njegovih navijača u svetu“, navedeno je na današnjoj Skupštini crno-belih.