Partizan se plasirao u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto je u sredu popodne u Nišu pobedio Dubočicu sa 1:0, golom Milovanovića u 40. minutu.

Osim treninga sa prvim timom Partizana, Milovanović je na raspolaganju i treneru omladinaca Nenadu Brnoviću za sve utakmice.

“Ja sam vojnik Partizana i gde god trener proceni da je potrebno da igram, trudiću se da dam maksimum. Svestan sam da je konkurencija velika, da je važno imati utakmice u nogama, stoga se nikad ne postavlja pitanje ‘zašto’. Sve za Partizan”, rekao je 18-godišnji napadač.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je na Kup utakmicu poveo i Mihajla Petkovića, Vanju Vlahovića i Mihajla Ilića, dok će se Samed Baždar priključiti treninzima posle terapije usled povrede.

Milovanović je rekao da su svi iz omladinske selekcije dobri prijatelji i da se medjusobno savetuju i podržavaju.

 

On je do sada odigrao pet utakmica u Super ligi, Kup utakmicu i četiri meča u Ligi konferencija.

“U Partizanu sam od sedme godine, skoro više od 10 godina. Navikao sam na disciplinu i pobednički mentalitet kluba i sve što dolazi, spremno čekam. Trener Stanojević je vrstan pedagog i stručnjak i šta god on od mene zahteva ispunjavam bez dileme”, naveo je Milovanović.

Važan gol posvetio je navijačima jer, kako je rekao, oseća njihovu podršku sa tribina.

“To se jednostavno oseti i to mi daje vetar u ledja. Preda mnom je dug put, ali baš zbog toga želim vredno da radim i ostavim trag u Partizanu”, dodao je Milovanović.