Ministar odbrane Srbije, Nebojša Stefanović, ocenio je danas “da pojedini mediji i moćnici koji stoje iza njih” koriste i izjave onih koji se sumnjiče za izvršenje najmonstruoznijih krivičnih dela za obračun s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Stefanović smatra da “nije čudno da (Veljko) Belivuk izmisli bilo šta”, ali jeste čudno to što, kako je ukazao, “takva sumanuta laž dobija prostor u medijima, i što je orkestrirano i pripremljeno koriste političari čiji je cilj povratak na vlast po svaku cenu”.

“Nije prvi put da staju na stranu kriminalaca, naglašavajući i braneći njihov kredibilitet nasuprot pravosudnim organima”, rekao je on, prenelo je Ministarstvo odbrane.

Stefanović, koji je i potpredsednik Vlade, poručio je da je “očigledno da jaka Srbija smeta više nego ikada” i da će “borba morati da se vodi nesmanjenom žestinom”.

“Vučić ima punu podršku u borbi za snažnu, poštenu i samostalnu Srbiju!”, poručio je on.

Šef bande osumnjičene za više brutalnih likvidacija, Veljko Belivuk, na saslušanju u tužilaštvu pre dve sedmice negirao je da je ubica, a naveo da su predsednik Vučić i njegovi saradnici od njega tražili više usluga, objavio je ranije danas portal “KRIK”.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.