Aleksić je istakao da je vlast “predugo pokušavala da ućutka narod i predugo se režim bogatio i saradjivao sa kriminalcima”, a istovremeno se hvalio nepostojećim istorijskim rezultatima dok se država raspadala i deca odlazila iz Srbije.

“Njihov dobar život nije naš dobar život. Došlo je vreme da se čuje vaš glas u parlamentu. Došlo je vreme da govorimo o svemu o čemu su do sada ćutali. Dosta nam je tišine i njihovih navodno istorijskih rezultata. Nećemo njihove istorijske rezultate, hoćemo da se glas naroda, glas Rasinskog okruga, glas Kruševca čuje u parlamentu”, rekao je Aleksić.

Aleksić je najavio da će svi poslanici Narodne stranke otvoriti narodne kancelarije po celoj Srbiji i da su za svakog poslanika odredjeni okruzi za koje je zadužen.

“Sve u Srbiji može da bude bolje, ali su ljude koji bi mogli nešto da promene gurnule u stranu perjanice SNS-a poput Gorana Vesića, Aleksandra Šapića, Ane Brnabić i Milorada Grčića”, rekao je Aleksić.

Kruševljani su se najviše žalili na komunalne probleme i “slabo razvijenu” infrastrukturu, kao i na “bahatost lokalne vlasti” koja je, kako je on rekao, pod potpunom kontrolom direktora Bezbednosno-informativne agencije Bratislava Gašića.

“Režim je stvorio lokalne gazde, poput Gašića u Kruševcu, Gorana Cvetanovića Meska u Leskovcu, Branka Malovića u Pančevu… Nismo mi njihovi robovi i Srbiju ćemo osloboditi od takvih ljudi”, zaključio je Aleksić.