On je naveo da su Radenka Jovančić i Zoran Pršić “pokazali lojalnost, hrabrost i ljubav prema Pošti i mi ćemo i nagraditi, jer rukovodstvo poštuje i vrednuje inicijativu, doprinos i zalaganje svakog zaposlenog”.

Djordjević je zaposlene upoznao i sa aktivnostima poslovodstva na unapredjenju materijalnog položaja, ističući da rast prihoda koji Pošta Srbije beleži u proteklih osam meseci garantuje stabilno poslovanje i predstavlja osnovu za povećanje zarada.

“Na sastanku koji smo sa reprezentativnim sindikatom prošle nedelje imali sa predstavnicima Ministarstva privrede i Ministarstva finansija, zaključeno je da su, zahvaljujući pozitivnim rezultatima poslovanja, stvoreni uslovi za povećanje zarada”, kazao je Djordjević.

Prema njegovim rečima Vlada Srbije je dala odobrenje i za prijem u stalni radni odnos zaposlenih koji za to ispunjavaju uslove.

“U toku je i proces nabavke novih dostavnih vozila, bicikala, mopeda i uniformi, održavanja objekata i povećanja nivoa bezbednosti i zaštite. Sve to pokazuje da rukovodstvo Pošte Srbije drži obećanja data zaposlenima, čiji je materijalni položaj jedan od naših prioriteta”, izjavio je Djordjević.

  //