ALO – Izjava ministra finansija Siniše Malog o srpskoj ekonomiji “Mali: Inflacija pala na 8,5 odsto”.

BLIC – “Blic TV” analiza izborne trke “Dobro je da postoji prljav veš u kampanji”. Bliski istok: “Izrael u lovu na malog ‘Hitlera’ iz Gaze”.

VEČERNJE NOVOSTI – Sa Kosova: “Nova igra Prištine i Zapada oko ZSO”. Alarmantni podaci: “I osnovci zavisnici od droge!”, piše list.

DANAS – Proglas javnih ličnosti u Srbiji: “Ne želimo da živimo u zverinjaku od države”. Pismo nastavnika Ogledne osnove škole “Vladislav Ribnikar” listu: “Naša moralna obaveza je da brinemo o preživeloj deci”.

INFORMER – “Srbija im je ‘zverinjak'”, list piše o konferenciji za novinare na kojoj je predstavljen “ProGlas” pred izbore 17. decembra, iza kojeg stoji grupa glumaca i intelektualaca.

KURIR – U tekstu “Moćno” list piše o naoružanju Vojske Srbije. “Stravično”, o ratu Izraela i Hamasa u pojasu Gaze.

NOVA – Proglas javnih ličnosti “Za normalnu Srbiju, a ne za zverinjak”. List piše da se po čačanskim selima nudi besplatna kablovska TV na dve godine: “Meštani sumnjaju da ‘Telekom’ kupuje glasove za SNS”.

POLITIKA – Skandal u Severnoj Makedoniji: ” ‘Muzej OVK’ veliča ideju ‘Velike Albanije’ “. Direktorka Muzeja Jugoslavije Neda Knežević kaže u intervjuu: “Multimedijalni događaj za otvaranje obnovljenog zdanja”.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o srpskoj ekonomiji u tekstu “BDP raste, inflacija brzo pada”.