POLITIKA – “Brisel očekuje dolazak Vučića i Kurtija”, o nastavku pregovora Beograda i Prištine u Briselu. Intervju sa šefom poslaničkog kluba Saveza vojvodjanskih Madjara u republičkom parlamentu Balintom Pastorom: “Sramotni napadi na istorijsko pomirenje”.

ALO – “Izboden srpski pilot”, napadnut u Nigeriji, upravljao helikopterom UN. Obračun “Vračarci ubili vodju grobara”.

BLIC – O pozivu iz EU za nastavak pregovora Beograda i Prištine u Briselu “Vučić i Kurti idu u Brisel”.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o povećanom broju slučajeva nasilja u školama “Nasilnici u školama svete krave”. “Pomahnitali vojnik ranio našeg pilota, zatim ga izbo” o napadu na helikopter UN u Nigeriji u kome je ranjen pilot iz Srbije.

DANAS – “‘Tata sa advokatom’ kao zaštita nasilnika”, o nasilju u školama. List piše o potrošnji domaćinstava u Srbiji “Prošle godine smo više trošili a jeli manje nego 2019.”.

NOVA – “U Briselu konačno dogovor o tablicama”, piše list o pozivu iz Brisela za sastanak srpskog predsednika Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Aljbina Kurtija u nastavku pregovora Beograda i Prištine. Intervju sa potpredsednikom Stranke slobode i pravde Dušanom Nikezićem: “Ova vlast gasi život u Srbij

KURIR – “Djaci nasilnici mogu biti izbačeni iz škole”, o nedavnom zlostavljanju učiteljice. EU pozvala predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Aljbina Kurtija na hitan sastanak, piše list pod naslovom: “Kriza”.

SPRSKI TELEGRAF – Rat u Ukrajini: “Putinova nova lista ciljeva”. Monah iz Ostroga za ovaj list kaže: “Zvezda nije mogla da izgubi!”

INFORMER – Upozorenje Zapada, “EU: Kosovo na ivici rata”. Prognoza: “Oluja i kiša do utorka”.