ALO – “Izbegavanje vakcine nam ubija decu”, list piše o velikom broju obolelih od velikog kašlja, od kojih su umrle četiri bebe.

BLIC – “Dečak ubica je ključni svedok” – suđenje za majsko ubistvo u beogradskoj OŠ “Vladislav Ribnikar”. List piše da je na Kosovu “Dinar sačuvan, ali je dijalog na kolenima”, a i da “Ni Lajčak više nije optimista”.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše da je šef CIA rekao da “Amerika više nije broj jedan”. “Srpski komarac nečujan i jeftin ubica oklopnjaka”, o domaćem dronu-kamikazi.

DANAS – “Većina Vučićevih mera posle majskih ubistava nije ispunjena” – istraživanje pokazalo da je kontrola posedovanja oružja i povećanje bezbednosti stalo posle početnih koraka. List piše i da “Sud treba da odluči da li će saslušati kuma predsednika” na suđenju policajki Katarini Petrović iz Valjeva.

INFORMER – O najavljenom povećanju primanja u tekstu “Počinje isplata uvećanih penzija”.

KURIR – U tekstu “Strašno” list piše o epidemiji velikog kašlja od koje stradaju i bebe.

NOVA – “Šefica Zavetnika dobila ponudu da uđe u Vladu”, navodi list. “Umesto IMK na Dorćolu niče luksuzan kompleks” jer investitor može da gradi bez ikakve nadoknade pošto je ukinuto plaćanje konverzije namene zemljišta.

POLITIKA – “Antisrpski lobi kreće u hajku na volju naroda” – tvrdi list povodom stava dela poslanika Evropskog parlamenta koji “Traže predaju KiM i nove izbore u Srbiji”. Pod naslovom “Svaka reč bi bila suvišna” list prenosi objavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da neće biti saopštenja o njegovom sastanku o Kosovu s ambasadorima Kvinte i EU u Beogradu.

SRPSKI TELEGRAF – “Četiri bebe umrle od velikog kašlja”, o epidemiji do koje je po oceni lista došlo zbog slabijeg odziva za vakcinaciju dece.