POLITIKA – “Zašto opozicija nije prelistala svoje liste”, pita list. List piše i o “političkoj korektnosti u filmskoj industriji”.

BLIC – “Novak završio u Urgentnom centru”, Đoković na pregledima, piše list. Počela sa radom Intesa fondacija: “Tiršovoj donacija od 145.000 evra”.

VEČERNJE NOVOSTI – “Ne poznaju svoj zakon, opet bi da bojkotuju”, opozicija u ćorsokaku, piše list. List piše o reviziji istorije: “Za vinovnike genocida nas proglašavaju potomci ubica”.

DANAS – “Vučićevo žongliranje u spoljnoj politici”, zašto predsednikovo “premeštanje” od susreta sa Olenom Zelenski do predavanja u Ruskom domu, piše list.

NOVA – “Dobra kampanja može da popravi moguću štetu”, posledice po opoziciju koja izlazi na izbore zbog problema sa listama. List piše i da su “decu zapustili i roditelji i škola”, učenici brutalno pretukli dvojicu profesora za nedelju dana, prosvetari danas protestuju.

INFORMER – List piše o podršci premijera Mađarske Srbiji: “Orban protiv rezolucije o Srebrenici”. Pod naslovom “Atentat” list piše o napadu na premijera Slovačke Roberta Fica.

ALO – “Devojčice na bensedinima, dečaci na travi”, piše list o istraživanju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut”. List piše o atentatu na premijera Slovačke Roberta Fica.

KURIR – O suđenju za masovno ubistvo u OŠ “Vladislav Ribnikar” list piše: “Sramna odbrana”. Pod naslovom “Jajinci” list piše o lociranju grobnica i lomača na kojima je u Drugom svetskom ratu spaljeno 80.000 ljudi.

SRPSKI TELEGRAF – “Svi kao jedan uz Vučića”, piše list o predstojećem glasanju o Rezoluciji u Srebrenici. List piše i o napadu na slovačkog premijera Roberta Fica.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *