ALO – “Od zapremine kupe zabolela glava”, o utiscima malih maturanata nakon polaganja testa iz matematike. List prenosi izjavu predsednika Narodne stranke Vladimira Gajića da je deo opozijije loše prošao na izborima zato što su antipatriote.

BLIC – “Geometrija, ćorak”, malim maturantima test iz matematike teži od srpskog. List piše da će u reprezentaciji Srbije na EP u meču protiv Slovenije biti “bar dve promene, a Tadić je siguran”.

VEČERNJE NOVOSTI – “Kurtiju nagrada za progon Srba”, licemerje Evrope, piše list. List piše i o kardinalu Kuhariću: “Veličao NDH, sad na korak od sveca”.

DANAS – “Štrajk u Juri zbog malih plata i prljavih toaleta”, radnici u južnokorejskoj fabrici u Leskovcu obustavili rad, sindikat tvrdi da poslovodstvo zastrašuje zaposlene. List piše i da je “Šapić očekivan, ne i siguran izbor”, rok za konstituisanje Skupštine Beograda 18. jul, a izbor gradonačelnika i Gradskog veća do 18. avgusta.

INFORMER – “Zabićemo sloveniji dva ili tri komada”, piše list o predstojećoj utakmici. “Ko udari na Kima, udario je i na Putina”, o bliskosti Severne Koreje i Rusije.

KURIR – “20 srpskih lekara vadilo 12 sati ogroman tumor iz tela dečaka”, o zahtevnoj operaciji. Ambasador Velike Britanije u Srbiji Edvard Ferguson u intervjuu kaže da je “robna razmena prvi put probila rekord od jedne milijarde funti”.

NOVA – “Ako nešto krene po zlu, lekar i bolnica bi da se oslobode krivice”, od trudnica traže da potpišu skandalozan dokument, piše list. List piše i da “Gladuje 800.000 građana, a vlast prodaje priču o zlatnom dobu”, više od 12 odsto građana Srbije živi ispod linije apsolutnog siromaštva.

POLITIKA – “Priština gasi ognjišta 150 srpskih porodica”, radnicima “Trepče”, oteli kuće, sada ih izbacuju iz stanova. List piše i da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao sa Lajčakom: “Povratak dijalogu leži u hitnom formiranju ZSO”.

SRPSKI TELEGRAF – “Fajzer udara na srce i izaziva pobačaje”, piše list. List piše i da od ishoda današnjeg fudbalskog meča sa Slovenijom zavisi plasman Srbije u dalju fazu takmičenja.