ALO – Izjava ministra finansija “Mali: Radovi oko Ekspo 2027 ispred rokova”.

BLIC – “Misterija nestanka male Danke” o istrazi nestanka devojčice za kojom se traga od utorka. List piše da je Novak Đoković raskinuo saradnju sa Goranom Ivaniševićem.

VEČERNJE NOVOSTI – “Ni traga ni glasa od Danke” o nastavku potrage MUP za nestalom devojčicom. “Kurtiju nagrada za teror” o usvajanju preporuke da Kosovo uđe u Savet Evrope.

DANAS – Intervju sa šefom poslaničke grupe Zeleno-levi front Radomirom Lazovićem “Usta puna patriotizma, a džepovi otetih para”. List piše da je predsednica Skupštine Ana Brnabić sazvala konsultacije oko ispunjavanja preporuka ODIHR “Opozicija tvrdi da su oni inicirali razgovor”. O rezultatima Batutovog istraživanja “U Srbiji čak 700.000 bezubo”.

INFORMER – “Gde je Danka?”, list piše o potrazi za devojčicom koja je nestala u okolini Bora.

KURIR – “Sramno”, povodom toga što je prihvaćen zahtev Kosova za članstvo u Savetu Evrope.

NOVA – Intervju sa nekadašnjim liderom Dveri Boškom Obradovićem “Koalicija sa Zavetnicima bila je greška”.

POLITIKA – “Obustavljena pretraga terena, istraga se nastavlja” o nestanku dvogodišnje Danke Ilić. “Gaženje svih normi međunarodnog prava” o preporuci da Kosovo bude članica Saveta Evrope.

SRPSKI TELEGRAF – Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića “Otkrivamo šta nam se sprema i kako stežu obruč oko Srbije”.