ALO – “Izbori za Beograd održaće se 2. juna” o odluci predsednice Skupštine Ane Brnabić. “Za vikend čak 30 stepeni” o visokim temperaturama tokom narednih dana.

BLIC – Raspisani novi izbori u Beogradu: “Na glasanje 2. juna, ali su ostale bar dve dileme”. Nove fotografije iz Beča važan trag u potrazi za devojčicom: “Otkriveno lice žene u crvenom koja vodi devojčicu”. O cenama maturske večeri: “Ol inkluziv 100 evra”.

VEČERNJE NOVOSTI – Za 2. jun raspisani izbori u Beogradu: “Vlast protiv ucena, bojkot opet u vazduhu”. O nestaloj devojčici: “Roditelji na snimku prepoznali malu Danku”. Uručene nagrade za 61. najplemenitiji podvig godine: “Oni su nas nagradili”.

DANAS – Izbori u Beogradu: “Opozicija hoće bojkot izbora i poziva na otpor”. Funkcioner SPS Toma Fila o inicijativi predsednika Privremenog organa Beograda Aleksandra Šapića da se ostaci tela Josipa Broza prenesu u Kumrovec: “Premeštanje Tita neće moći da prođe”. Šta sve roditelji plaćaju u okviru cene ekskurzije “Pet cifara za samo jedan dan”.

INFORMER – “Danka je živa” o saopštenju austrijske policije da je na snimku verovatno nestala devojčica iz Bora. “Đilasovci neće na izbore, prete građanskim ratom” o mogućem bojkotu i izlasku na ulice.

KURIR – “Ana Brnabić raspisala izbore” o novom glasanju za odbornike beogradske skupštine. “Lavina ubila srpskog alpinistu” o nesreći na Triglavu.

NOVA – Propali pregovori vlasti i opozicije o uslovima za izbore: “SNS neće izbore u jednom danu da bi mogao da preseljava birače”. O nestaloj devojčici: “Austrijska policija veruje da je dete sa snimka iz Beča Danka”. Povodom smrti sineaste Veljka Bulajića: “Maestro partizanskih blokbastera”.

POLITIKA – “Glavni grad bira odbornike 2. juna” – piše list. O nestaloj devojčici: “Porodica prepoznala Danku na snimku iz Beča”. Četvrt veka od NATO bombardovanja u Novom Beogradu: “Dan kada je Toplana pretvorena u buktinju”.

SRPSKI TELEGRAF – “Izbacite Tita, neka tu budu srpski Heroji” o predlogu predsednika Privremenog organa Beograda da Kuća cveća, odnosno Muzej istorije Jugoslavije, postane muzej srpske istorije, a da se Josip Broz Tito koji počiva u njoj vrati u Kumrovec. “Putinu se javilo 100.000 dobrovoljaca” list piše da su Rusi navodno voljni da ratuju.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *