BLIC – “U Nišu moguć beogradski scenario” o rezultatima na lokalnim izborima. O operaciji kolena Đokovića: “Šta i kako dalje”.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom “Propušta Vimbldon, spreman za Pariz?”, list piše o Đokoviću. “Čerčil hteo u rat sa Rusima” – osam decenija od iskrcavanja saveznika u Normandiji.

DANAS – “RTS pokazao potpunu servilnost prema Vučiću” piše list o gostovanju predsednika Srbije u Dnevniku 2. “Samo jedinstvena opozicija garantuje promene” o mogućim potezima “bojkotaša” nakon lošeg rezultata na izborima.

NOVA – “Odbranićemo volju građana, ali neću biti gradonačelnik”, kaže doktor Dragan Milić nosilac istoimene izborne liste u intervjuu za taj list. “Đoković hitno operisan jer želi na Igre u Parizu”, piše list.

POLITIKA – Pod naslovom “Konfrontacija između ‘Sorosoida’ i ‘Orbanoida'” list piše o izborima za Evropski parlament. O ĐokovićU: “Oporavak zavisi od težine povrede”.

KURIR – “Ko ovde laže”, misterija u Boru. List piše i o fudbalskoj reprezentaciji Srbije pred nastup na Evropskom prvenstvu, “Bušni ko sir”, loša odbrana “orlova”.

SRPSKI TELEGRAF – “Bajden preti: Novi front s Putinom na Balkanu”, američki predsednik otkrio planove. List prenosi i svoja saznanja, “Jokić igra za Srbiju”, sve bliže odluci.

INFORMER – “Sava svi odjavili”, a on umislio da je Tito. List piše i da će “Srbija od turizma zaraditi 3 milijarde”, stranci u sve većem broju hrle u našu zemlju.

ALO – “Ramštajn prva ruska meta”, Zapad se sprema na sukob bez obzira na posledice. List piše i da su huligani “Pretukli dečaka (17), pa se svete njegovom ocu”, ljuti što ih je prijavio.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *