POLITIKA – List piše da je “za ekologiju potrebno strpljenje, za pet godina Bor će biti zeleni grad”, prenoseći izjavu direktora Srbija Ziđin kopera. “Smrću smrt uništi”, o 9. maju, Danu pobede u Drugom svetskom ratu.

ALO – Upozorenje američkog obaveštajca: “Rusi će gađati ciljeve u Rumuniji”. Srušio se ringišpil na vašaru u Kuršumliji, piše list.

BLIC – “Ringišpil strave i užasa”, o nesreći na vašaru u Kuršumliji. List prenosi izjavu Novaka Đokovića: “Slede najteža četiri meseca”.

VEČERNJE NOVOSTI – “Cinični zaborav i pravdanje fašista”, ruski ambasador Aleksandar Bocan Harčenko o Danu pobede. List piše da je srdačni doček Si Đinpinga u Beogradu izazvao histeriju u stranim medijima: “Zapad crven od besa zbog crvenog tepiha”.

NOVA – “Nijedan pronađeni DNK trag ne pripada nestaloj Danki Ilić”, piše list.  List piše da je “firma Terzićevog sina zaradila 290.000 evra, a Zvezdi pozajmila milione”.

INFORMER – O poseti kineskog predsednika Srbiji: “Srbija i Kina rame uz rame”. Pod naslovom “NATO spreman za rat sa Rusijom” list piše da Zapad čeka poziv predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog da pošalje trupe u tu zemlju.

KURIR – “Istorija je ispisana”, o poseti kineskog predsednika Srbiji. “Otkačio se ringišpil, 12 dece povređeno”, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – O povlačenju vakcine Astrezeneke: “Leči koronu, ubija srce”.  

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *