BLIC – O najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom otvaranja auto-puta “Auto-putem Ruma-Šabac besplatno do nove godine”. “Pariz živi u strahu”, o opsadnom stanju koje je u Francuskoj proglašeno nakon ubistva nastavnika u školi na severu zemlje i dojavama o postavljenim bombama u više institucija.

VEČERNJE NOVOSTI – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića “Svaki novi kilometar puta menja lice Srbije”.

POLITIKA – O otvaranju auto-puta od Rume do Šapca “Vučić: Svaki novi kilometar auto-puta menja lice Srbije”. U Temi nedelje list piše o korenima sukoba u Svetoj zemlji “Krvlju natopljene obale tri religije”.

KURIR – Liste piše o Nedeljku Komatini kome je u Londonu presađan bubreg, a donor je njegova majka. Poznati hrvatski novinar Aleksandar Stanković u svojoj ispovesti kaže da se sa depresijom može funkcionisari, ali je neophodno potražiti stručnu pomoć i biti uporan.

SRPSKI TELEGRAF – List piše “Putinova klopka smrti”, navodeći da predstoji velika ruska vojna akcija u Ukrajini.

ALO – “Barbi botoks zaludeo planetu”, nova moda u estetskoj hirurgiji, piše list. Liste piše i da je u Loznici otvoren muzej Sinana Sakića u kome su izložene pevačevi lični predmeti.