ALO – “Orlovi večeras u Galzenhirkenu izlaze na megdan moćnim Englezima”, o prvom nastupu reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u fudbalu. “Povratak princeze”, o pojavljivanju Kejt Midlton u javnosti nakon duže pauze zbog bolesti.

BLIC – “Golubac kao da je bombardovan”, o nevremenu praćenom gradom u Podunavlju. List piše o dvodnevnom mirovnom samitu u Švajcarskoj “Svet stoji na strani Ukrajine”.

VEČERNJE NOVOSTI – “Izbacuju iz stanova 150 srpskih porodica!”, o rešenju koje su donele vlasti u Prištini, povodom otkupa stanova između 1993. i 1999. godine, koji su bili u društvenoj svojini.

KURIR – Ambasador Poljske u Srbiji Rafal Perl kaže u intervjuu za list “Stalo nam je do budućnosti zemalja Zapadnog Balkana”. “Ministar Ristić ćuti o svojim aferama”, o izbegavanju ministra informisanja da odgovori na optužbe o plagijatu.

POLITIKA – Razgovor nedelje sa ministrom informisanja i telekomunikacija Dejanom Ristićem “Samo dijalog može da ublaži polarizaciju u društvu”. O Evropskom fudbalskom prvenstvu u Nemačkoj – “Stojković: Srbija spremna da napadne Engleze”. U Temi nedelje list piše o novinama u Zakonu o saobraćaju “Počinje kontrola vozača električnih trotineta”.

SRPSKI TELEGRAF – “Tužilac saslušao majku nasilonicu”, o saslušanju žene koja se sumnjiči da je tukla nastasvnicu biologije u školi “Jovan Dučić” na Novom Beogradu. “Kejt je živa”, o pojavljivanju u javnosti britanske princeze nakon šest meseci lečenja.