BLIC – “Gde god da staneš, raste cena kvadrata”, o cenama nekretnina u Beogradu.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o porukama sa mitinga koalicije oko Srpske napredne stranke u Čačku “Srbija je naš zavet, nikom je ne damo”. Intervju sa direktorom Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arnom Gujonom “Za Zapad srpske žrtve ne postoje”.

POLITIKA – U Temi nedelje list piše o završnici izborne trke za Evropski parlament “Briselske igre prestola”. Razgovor nedelje sa predsednikom nacionalnog ogranka Svetskog udruženja za međunarodno pravo Milenkom Krećom o izglasavanju rezolucije u Srebrenici na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija: “Diplomatski neuspeh Nemačke i Ruande”.

KURIR – “Vučić: Srbiju nikome i ni za šta nećemo dati”, o predizbirnom skupu liste oko SNS u Čačku. List piše i o misterioznom nestanku devojčice: “A gde je Danka”, dva meseca prošla od ubistva devojčice iz Bora, tela i dalje nema.

SRPSKI TELEGRAF – “Vučić među liderima novog sveta”, posle Njujorka ništa više neće biti isto, piše list. List najavljuje posetu poznatog filmskog rediteljea: “Oliver Stoun stiže u Srbiju”.

ALO – “Kurtijev pakleni plan”, piše list o najavi Aljibina Kurtija posle usvajanja rezolucije o Srebrenici, da će prištinske vlasti Ujedinjenim nacijama podneti tužbu protiv Srbije.