BLIC – List piše da je poseta kineskog predsednika Si Đinpinga Beogradu saradnju dve države podigla na najviši nivo, u tekstu naslovom: “Sve o zajednici Srbije i Kine”. “Menjam ovaj trofej za novi NBA prsten”, rekao je košarkaš Nikola Jokić koji je u NBA, treći put, proglašen za najkorisnijeg igrača.

VEČERNJE NOVOSTI – “Sijevih šest tačaka snažna potpora Srbiji”, o poseti kineskog predsednika Beogradu. List piše da je NBA košarkaš Nikola Jokić treći put proglašen za najkorisnijeg igrača, u tekstu pod naslovom: “Jokić uz Međika i Birda”.

DANAS – “REM krije kršenje zakona provladinih propaganista”, piše list. “Jokić treći put najkorsiniji u NBA”, u uspehu NBA košarkaša Nikole Jokića.

NOVA – List piše da je kolicija “Biramo Beograd” predala Gradskoj izbornoj komisiji listu za predtojeće izbore, u tekstu pod naslovom: “Lazović: Vlast popušta oko “migracije” birača”. “Stvarno najbolji za istoriju”, piše list o košarkašu Nikoli Jokiću koji je u NBA, treći put, proglašen za najkorisnijeg igrača.

POLITIKA – List piše da je u Beogradu obeležen Dan Evrope, u tekstu pod naslovom: Vučić: Srbija ostaje na evropskom putu”. “Kina kao šansa za proizvode naših poljošprivrednika”, piše list o saradnji Kine i Srbije.