ALO – Ekskluzivno otkriva da je takozvani Kavački klan imao čoveka u Kliničkom centru „Hirurg na platnom spisku mafije“. Ministri letuju u Nemanjinoj „Nema hlada dok se ne izabere vlada“.

BLIC – „Malu maturu „pripremaju“ policija, BIA i specijalci“, o situaciju, zbog anonimnih dojava o bombama u školama, uoči polaganja završnog ispita osmaka. „Prosečna penzija 36.500 dinara, minimalac 40.000“, o najavljenom povećanju primanja.

VEČERNJE NOVOSTI – „Lažnim dojavama zasuli Srbiju“, o animnim dojavama o postavaljenim bombama. „Penzijama snažnija formula“, o razgovorima srpskih vlasti i Medjunarodnog monetarnog fonda.

DANAS – „Inflacija će biti naličje rasta penzija od 18 odsto“, o najavi povećenja penzija. „Ivica Dačić najprihvatljivji Zapadu kao predsednik skupštine“, o lideru socijalista.

INFORMER – Pod naslovom „EU ostaje bez gasa“ list piše o „trećem svetskom ekonomskom ratu“. Ozbiljan problem za sve „Hakeri napali katastar, sve je zaključano“.

KURIR – Rešenje za krizu „Srbiji potrebna nuklearka, ali i partner za njenu gradnju“. Efekat Jokić – „Srbija favorit na Evrobasketu“.

NOVA – „Putovanje vozom do mora može da potraje i 20 sati“, o „truckanju “ vozom do Crne Gore. „EPS zbog TV pretplate u minisu više milijardi dinara „, o tome da je EPS u gubicima zbog nametnute odluke vlade.

POLITIKA – „Predsedništvo SNS stalo iza Šapića“, o podršci Aleksandru Šapiću da bude gradončelnik Beograda.“Dojave o biombama u više od polovine škola“, o anonimnim i lažnim dojavama o postavljenim eksplozivnim napravama.

SRPSKI TELEGRAF – Zastražujuće informacije iz Ukrajine „Svaki dan gine od 200 do 500 vojnika“. Srbija ide napred „Ovo su putevi koji se grade“.

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.