BLIC – “Opozicija podeljena: Megdan ili bojkot”, o promišljanju opozicije nakon odluke vlasti da 2. juna budu spojeni beogradski i lokalni izbori širom Srbije. “SAD ima tornado, Srbija gustnado”, o meteorološkoj pojavi.

VEČERNJE NOVOSTI – “Beograd i lokal glasaće 2. juna”, o odluci vlasti da 2. juna budu spojeni beogradski i lokalni izbori širom Srbije. “Stop za brakove pre 18 godine”, o izmenama porodičnog zakona.

DANAS – “Opozicija u dilemi – bojkot ili glasanje”, o promišljanju opozicije nakon odluke vlasti da 2. juna budu spojeni beogradski i lokalni izbori širom Srbije. “Lekari iz vremena korone najavljuju protest”, piše list.

NOVA – “Vlast spojila izbore pod istim uslovima, moguća nova krađa”, piše list. “Radovi mesecima stoje a 20.000 ljudi je bez lekara”, piše list o Domu zdravlja u Železniku.

POLITIKA – “Spajanje izbora 2. juna”, o odluci vlasti da sa beogradskim, 2. juna, budu spojeni i izbori u više lokalnih samouprava Srbije. “Rezolucija o Srebrenici nas trajno razdvaja”, kazao je na skupu u Banjaluci predsednik Republike Srpske Milorad Dodika.

KURIR – “Odluka” – vlast prihvatila sve zahteve opozicije: beogradski i lokalni izbori 2. juna, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – “Udar unutar SPC na Porfirija”, srpsko jedinstvo trn u oku i pojedinim vladikama, piše list. List piše i da “ubica MMA borca hoće da se preda, a da saučesnik ne sazna”.

INFORMER – “Bajden: Pobijte sve u Gazi, ali Iran ne dirajte”, predsednik SAD dao Izraelu zeleno svetlo za napad, piše list. “SAD i Srbija će se boriti za zlato na OI”, stručnjaci veruju u srpsku košarkašku reprezentaciju.

ALO – “NATO dovlači trupe i oružje”, šta se sprema na Balkanu, Alijansa pojačava snage na Kosovu i u Bosni, piše list.