BLIC – List ocenjuje da plan SAD i EU predvidja pretnje za Srbiju: “Rešite Kosovo do 24. februara ili vam sledi ‘teška batina'”. Vremenska prognoza za naredne dane u Srbiji: “Stiže nam vruć vazduh iz Afrike i skoro 30 stepeni”.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše da “Petorku iz EU pritiskaju da prizna Kosovo”. O nedavnom smrtonosnom rušenju mosta u Ovčar Banji: “Zabrana za most putovala osam dana”.

DANAS – Profesor Fakulteta političkih nauka u penziji Rade Veljanovski kaže o najavljenom ministarstvu: “Spajanje informisanja i telekomunikacija je velika greška”. O poskupljenju namirnica u Srbiji: “Sve je skuplje, ponegde je samo kupus jeftiniji”.

INFORMER – “Srbija će morati da prizna nezavisnost KiM”, list prenosi izjavu specijalnog izaslanika Sjedinjenih Američkih Država za zapadni Balkan Gabrijela Eskobara.

KURIR – “Ana ima tim!”, o očekivanjima u vezi sa formiranjem nove Vlade Srbije.

NOVA – Analitičar Boško Jakšić kaže za list: “Rešenje za Kosovo po skraćenom postupku”. Profesorka Univerziteta u Atlanti Jelena Subotić iznela da “Jugoslovenski paviljon u Aušvicu više ne postoji”.

POLITIKA – O sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i izaslanika SAD Gabrijela Eskobara, “Vučić: Nastavljamo borbu za svoj narod i državu”.

SRPSKI TELEGRAF – “Kurti i zapad spremaju operaciju ‘lažne zastave'”, o pregovorima o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine.