ALO – List piše da je u UN, zahvaljujući manjini, usvojena Rezolucija o Međunarodnom danu promišljanja i sećanja na genocid u Srebrenici, u tekstu pod naslovom: “Dve trećine sveta protiv rezolucije”.

BLIC – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića: “Ja sam se već poklonio žrtvama i položio cvet u Srebrenici”.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o glasanju u Generalnoj skupštini UN gde je usvojena Rezolucija o Srebrenici: “Prošla sramna Rezolucija – Poraz Zapada”. “Roditelji žrtava hteli da linčuju masovnog ubicu” o incidentu na suđenju Urošu Blažiću kome se stavlja na teret ubistvo devet ljudi.

DANAS – “Rezolucija: Odgovornost za genocid je individualna” – piše list. “Pink i RTS naplatili najviše od naprednjaka i socijalista” o novcu utrošenom na predizbornu kampanju za prošle izbore.

INFORMER -“Srbi nisu genocidni”, piše list o Rezoluciji o Međunarodnom danu promišljanja i sećanja na genocid u Srebrenici.

KURIR – List piše da je u UN, gde je usvojena Rezolucija o Srebrenici, više zemalja bilo protiv i uzdržano nego za nju u tekstu pod naslovom “Moralna pobeda”.

NOVA – List prenosi izjavu Vučića “Rezolucija nam neće doneti pomirenje”. Miloš Pavlović iz Narodnog pokreta Srbije u intervjuu kaže “Naš cilj je da SNS i SPS više ne upravljaju Beogradom”.

POLITIKA – “Više od pola sveta nije glasalo protiv Srbije” – 106 država nije podržalo rezoluciju o Srebrenic, a da su za nju glasale samo 84 zemlje. Lider Narodne Stranke Vladimir Gajić u intervjuu kaže: “Očekujem pet odsto glasova Beograđana”.

SRPSKI TELEGRAF – “Svet stao uz Srbiju”, piše list navodeći da je u UN, gde je usvojena Rezolucije o Srebrenici, bilo manje glasova za nju nego protiv nje i uzdržanih.