BLIC – “Ako plan valja Norveškoj, što ne bi i Srbiji”, kaže novinar Mihael Martens o nemačkom planu za Zapadni Balkan. “I Partizan i Zvezda u Evroligi”, o nastupima, beogradskih košarkaških klubova u tom takmičenju.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o situaciji na Kosovu, u tekstu pod naslovom: “Kurti glumi Evropejca da izbegne sankcije EU”. “Šleperi tutnje oko Beograda”, o novoj obilaznici.

DANAS – “Gradjani će reći Mitroviću da rijalitija neće biti”, o, za subotu najavljenom protestu “Srbija protiv nasilja” u Beogradu. List piše da je vlada Kosova, dve organizacije na severu proglasila terorističkim, u tekstu pod naslovom: “Aljbin Kurti:Nelegalne formacije direktna pretnja”.

NOVA – “Poseta “Pinku” i blokada pruga”, o protestima “Srbija proti nasilja”, danas i u subotu. “Kevin Panter ipak ostao u Partizanu”, o dešavanjima u košarkaškom klubu Partizan.

POLITIKA – “Novaković je pogrešio, očekujem da se izvini”, kaže potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić, o podelama u toj partiji. List piše o dešavanjima na Kosovu, u tekstu pod naslovom: “Kurti traži uklanjanje 48 srpskih baza”.