ALO – List piše da je crnogorski premijer “u panici” zato što je podržao usvajanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici: “Spajić se plaši pobune Srba”. 

BLIC – “U panici đaci, a još više roditelji” piše list o 30 ključnih dana za malu maturu. U tekstu pod naslovom “Vajld karta, 750.000 evra” list piše da se košarkaši Crvene Zvezde i Partizana nadaju učešću u Evroligi.

VEČERNJE NOVOSTI – “Ćute o isteku ugovora pa ‘deru’ ” – o radu mobilnih operatera. “Na listi 72 roda, izaberi šta si” – piše list o “teroru džender ideologa”.

DANAS – “Inflacija i osiromašenje anuliraju povećanje plata” – piše list. “Napad na novinara već postaje pravilo” – o napadu direktora Srpskog telegrafa Milana Lađevića na novinara nedeljnika “Radar” Vuka Cvijića.

INFORMER – “Putin nišani Ameriku” o zategnutim odnosima između velikih sila. List prenosi izjavu glavnog urednika tog medija Dragana Vučićevića “Hoće da ugase Informer”.

KURIR – “Ko prekrši izbornu ćutnju, kazne i do 600.000 dinara” o početku izborne tišine.

NOVA – “Vuku Cvijiću na VMA konstatovane povrede od udarca Lađevića” – piše list, o napadu direktora Srpskog telegrafa na novinara nedeljnika “Radar”. “Čak 23 maloletnika su počinila ubistvo u 2023.” – navodi list.

POLITIKA – “Kako gradimo demokratiju 176 godina” – o izbornim procesima u Srbiji. List o maloletničkom kriminalu piše: “Deca nisu nasilnija od odraslih”.

SRPSKI TELEGRAF – “Opšta navala na EXPO” o zainteresovanosti turista za Svetsku izložbu koja će u Beogradu biti 2027. godine.