BLIC – “Rate za stan na klackalici”, o problemima sa kojima se susreću ljudi koji otplaćuju stambene kredite. “Đoković bi trebalo da se odmori do 2025”, o povredi srpskog tenisera.

VEČERNJE NOVOSTI – “Sarajevo puca od muke zbog jedinstva Srbije”, piše list. “Fico i Orban izveli birače”, o izborima za Evropski parlament.

DANAS – “Pokušaj da lider svih Srba postane Vučić”, analiza Svesrpskog sabora. “Pogrešnom računicom do nelegalnog dekana”, o ostavci Slaviše Orlovića na mesto dekana Fakulteta političkih nauka.

NOVA – Poslanica Demokratske stranke Dragana Rakić u intervjuu kaže: “Odricanje od mandata ne može biti cilj sam po sebi”. “Vučićeva predstava za obmanjivanje Srba”, o nedavno održanom Svesrpskom saboru.

ALO – Pod naslovom “Obnova nacionalnog ponosa” list piše o Svesrpskom saboru. “Kilogram bataka plaćaju 200 dolara”, opšta nestašica u pojasu Gaze.

INFORMER – “Srbomrsci udarili na Vučića”, list piše o kritikama Sversrpskog sabora. O toplom vremenu u Srbiji: “Vrućine opasne po život”.

KURIR – Pod naslovom “Srećnici” list piše o dobitnicima stana u igri “Uzmi račun i pobedi”. “Nikad čvršća saradnja Srbije i Republike Srpske” ocenjuju analitičari za taj list.

SRPSKI TELEGRAF – “Korona izaziva kancer”, tvrdi američki doktor. “Ukrajina spržila Putinov ponos”, uništen ruski lovac su-57, piše list.

POLITIKA – “Život u propalom miru”, o 25. godišnjici od potpisivanja Kumanovskog sporazuma. “Mickoski pred izazovima u zemlji, ali i u Evropi”, o dilemama mandatara za sastav Vlade Severne Makedonije.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *