BLIC – List objavljuje vodič: “Sve o izborima 17. decembra”. O jednoj od kandidata za “Najboljeg domaćina 2023”: “Verica iz grada pobegla u prirodu gde gaji orahe”.

VEČERNJE NOVOSTI – “Radimo za državu i narod, ne za fotelju” – prenosi list izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa preizbornog skupa Srpske napredne stranke u Smederevu. “Vernici ponovo u manastiru Banjska”, posle tamošnjeg oružanog sukoba grupe Srba i kosovske policije 24. septembra.

DANAS – “Srbi prelaze na RKS tablice a Beograd ćuti”, piše list o roku kosovke vlade za preregistraciju vozila koji ističe 1. decembra. “Vučić: Glasate za ili protiv svog predsednika” – izjava Aleksandra Vučića na mitingu SNS u Smederevu.

INFORMER – “Pakt protiv Vučića”, list piše o predaji izbornih lista opozicionih stranaka za gradske izbore u Beogradu.

KURIR – “Krimi šeme”, o funkcioneru Socijalističke partije Srbije Dušanu Bajatoviću, za koga list navodi da prima pet plata.

NOVA – “Za platu 11 kila mesa manje nego prošle godine”, piše list. UNESKO traži da se preispita uticaj na životnu sredinu tri hidroelektrane: “Vlast deo projekta koji ugrožava Durmirtor, Taru i Drinu”.

ALO – List piše o napadu na delegaciju srpskog košarkaškog kluba: “Zadarski huligani pretukli zvezdaše”.

POLITIKA – “Vučić: Pozivam naše ljude da se vrate u Srbiju”, prenosi list iz govora predsednika Srbije na preizbornom skupu SNS u Smederevu. “Otvorili smo vrata najvećeg tržišta na svetu”, rekao je o Kini ministar spoljne i unutrašnje trgovine Tomislav Momirović.

SRPSKI TELEGRAF – Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića na mitingu Srpske napredne stranke u Smederevu “Kosmet je Srbija, tako će i ostati”.